NL / FR / EN
HomeOver OnsBed & BreakfastExcursiesKalenderF.A.Q.LinksContact
 
Welkom

Ons woordenboek: Siem Reap, Cambodja n. , v. , Siem Reap-en, Siem Reap-ing. -n. 1. Stad, springplank naar de oude tempels uit de glorierijke Khmer periode. 2. Toeristische trekpleister. 3. Centrum van een prachtige agrarische omgeving. 4. Thuis voor een hartverwarmend volk, de Cambodjanen. 5. Liggend aan het kloppend hart van Cambodja, het Tonle Sap meer. 6. Avontuur na elke hoek. 7. Ontdekking van een rijke, verschillende cultuur. 8. Bezoek is een must in een mensenleven.


“We laten u het warme, kloppende hart voelen van onze mensen. U zult het authentieke familie leven ervaren en de mensen zullen u maar al te graag meenemen en introduceren in wat hun leven is: rijst. Geniet ondertussen van de tropische weelde die de natuur te bieden heeft en laat toe dat we je brengen naar het hart van afgelegen, traditionele dorpen. De trips die we opzetten doen we samen met u: vervoer, persoonlijke begeleiding...” Ohn.

“Na onze bed en breakfast in een klein typisch Cambodiaans huis gehad te hebben, hebben we ontdekt dat we ervan houden om dit te doen. In ons nieuw koloniaal gebouw hebben we besloten slechts 11 heerlijke en aangename kamers in te richten die voldoen aan alle moderne behoeften, dit temidden van een prachtige tropische tuin met zout water zwembad die beiden voor een aangenamere temperatuur zorgen. We behouden onze persoonlijke service en noemen het Boutique Bed en Breakfast. Wij trekken ons al uw zorgen aan, zo kunt u volop genieten van de privacy, ruimte, geuren en kleuren van ons domein. Wij leven en tonen u het leven van de Cambodjanen. Zo ontdekt u veel meer.” Tim.

 

The Rose Apple Boutique Bed&Breakfast, Sok San road, Steung Thmei, Khum Salakamrek, Siem Reap, Cambodia
Mobile: Tim +855 (0)17 582231, Ohn +855 (0)92 752801, e-mail: contact@theroseapple.com